Заказ работы

Заказать
Каталог тем

Самые новые

Значок файла Неразрушающие методы контроля Ультразвуковая дефектоскопия отливок Методические указания к выполнению практических занятий по курсу «Метрология, стандартизация и сертификация» Специальность «Литейное производство черных и цветных металлов» (110400), специализации (110401) и (110403) (6)
(Методические материалы)

Значок файла Муфта включения с поворотной шпонкой кривошипного пресса: Метод. указ. / Сост. В.А. Воскресенский, СибГИУ. - Новокуз-нецк, 2004. - 4 с (7)
(Методические материалы)

Значок файла Материальный и тепловой баланс ваграночной плавки. Методические указания /Составители: Н. И. Таран, Н. И. Швидков. СибГИУ – Новокузнецк, 2004. – 30с (9)
(Методические материалы)

Значок файла Изучение конструкции и работы лабораторного прокатного стана дуо «200» :Метод. указ. / Сост.: В.А. Воскресенский, В.В. Почетуха: ГОУ ВПО «СибГИУ». - Новокузнецк, 2003. - 8 с (8)
(Методические материалы)

Значок файла Дипломное проектирование: Метод. указ. / Сост.: И.К.Коротких, А.А.Усольцев, А.И.Куценко: СибГИУ - Новокузнецк, 2004- 21 с (8)
(Методические материалы)

Значок файла Влияние времени перемешивания смеси на ее прочность в сыром состоянии и газопроницаемость: метод. указ./ Сост.: Климов В.Я. – СибГИУ: Новокузнецк, 2004. – 8 с. (8)
(Методические материалы)

Значок файла Вероятностно-статистический анализ эксперимента: Метод. указ. / Сост.: О.Г. Приходько: ГОУ ВПО «СибГИУ». – Новокузнецк. 2004. – 18 с., ил. (8)
(Методические материалы)

Каталог бесплатных ресурсов

Молитвенник

 

Начальные молитвы

 

Во имя Отца, и Сына, и Святаго Духа. Аминь.

        Молитва мытаря: Боже, милостив буди мне, грешному.

        Господи Iисусе Христе, Сыне Божiй, молитв ради Пречистыя Твоея Матере и всех святых, помилуй нас. Аминь.

        Слава Тебе, Боже наш, слава Тебе.

 

        Царю Небесный, Утешителю, Душе истины, Иже везде сый и вся исполняяй, Сокровище благих и жизни Подателю, прiиди и вселися в ны, и очисти ны от всякiя скверны, и спаси, Блаже, душы наша.

 

        Святый Боже, Святый крепкiй, Святый безсмертный, помилуй нас (трижды).

Слава Отцу, и Сыну, и Святому Духу, и ныне и присно, и во веки веков. Аминь.

        Пресвятая Троице, помилуй нас: Господи, очисти грехи наша, Владыко, прости беззаконiя наша, Святый, посети и исцели немощи наша имене Твоего ради.

        Господи, помилуй (трижды).

Слава Отцу, и Сыну, и Святому Духу, и ныне и присно, и во веки веков. Аминь.

 

Отче наш, Иже еси на небесех! Да святится имя Твое, да прiидет Царствiе Твое: да будет воля Твоя, яко на небеси и на земли. Хлеб наш насущный даждь нам днесь, и остави нам долги наша, якоже и мы оставляем должником нашим, и не введи нас во искушенiе, но избави нас от лукаваго.

        Яко Твое есть Царство, и сила, и слава, Отца, и Сына, и Святаго Духа, ныне и присно, и во веки веков. Аминь.

 

Молитвы Утреннiя

 

После начальных молитв читай следующiе молитвы.

 

Тропари Троичны:

        Воставше от сна, припадаем Ти, Блаже, и ангельскую песнь вопiем Ти, Сильне: Свят, Свят, Свят еси, Боже, Богородицею помилуй нас.

        Слава Отцу, и Сыну, и Святому Духу. От одра и сна воздвигл мя еси, Господи, ум мой просвети и сердце, и устне мои отверзи, во еже пети Тя, Святая Троице, Свят, Свят, Свят еси, Боже, Богородицею помилуй нас.

        И ныне и присно и во веки веков, аминь. Внезапу Судiя прiидет, и коегождо деянiя обнажатся, но страхом зовем в полунощи: Свят, Свят, Свят еси, Боже, Богородицею помилуй нас.

        Господи, помилуй (12).

 

Молитва

        От сна востав, благодарю Тя, Святая Троице, яко многiя ради Твоея благости и долготерпенiя не прогневался еси на мя, лениваго и грешнаго, ниже погубил мя еси со беззаконьми моими: но человеколюбствовал еси обычно, и в нечаянiи лежащаго воздвигл еси, во еже утреневати и славословити державу Твою. И ныне просвети мои очи мысленныя, отверзи моя уста поучатися словесем Твоим,и разумети заповеди Твоя, и творити волю Твою, и пети Тя во исповеданiи сердечнем, и воспевати всесвятое имя Твое, Отца, и Сына, и Святаго Духа, ныне и присно, и во веки веков, аминь.

 

        Прiидите, поклонимся Цареви нашему Богу.

        Прiидите, поклонимся и припадем Христу, Цареви нашему Богу

        Прiидите, поклонимся и припадем Самому Христу, Цареви и Богу нашему.

 

 

Молитва св. Макарiя Великаго

            Боже, очисти мя грешнаго, яко николиже сотворих благое пред Тобою, но избави мя от лукаваго и да будет во мне воля Твоя: да не осужденно отверзу уста моя

Размер файла: 73.5 Кбайт
Тип файла: doc (Mime Type: application/msword)
Заказ курсовой диплома или диссертации.

Горячая Линия


Вход для партнеров